Nu blir det guldigt värre här hemma.


Nu börjar jag dra in guld i hemmet igen. Ibland är man ju som en korp som samlar på sig silver, guld och allt annat som blänker. Det är allt från ljusstakar, kuddar, tavelramar och andra inredningsdetaljer som byts ut och ändras.

Nu är det guld som gäller i vardagsrum och sovrum. Kombinerat med vitt, mörkt trä, glas och svart.
Visst är det ju så att glamouren kommer in mer i våra hem och då i form av guld, men det är inte därför. Jag vill ha en varmare ton och då blir det guld. Och ja, jag blandar det med silver. Idag finns så mycket olika legeringar som skiftar åt båda håll så det kan bli lite coolt.

Kuddar är utbytta mot guldiga toner tillsammans med svart och sand.

Jag intalar mig att detta skall bli bra, vilket jag också tror. Nu när sommaren kommer vill jag ju ha en lite mer somrig och sval miljö hemma. Hur ofta jag byter ut hemma? Väldigt ofta efter humör och säsong. Det är ju så lätt med inrednings accessoarer.

Bild: Henrick Eriksson

Kommentarer

Vilken bra blogg du har! Jag har precis startat en blogg om hur man får den vikten man vill ha. Vad man skall äta så man blir nöjd med sig själv nu till sommaren! Gå gärna in och kolla www.bravikt.blogg.se