Hortogreen har bra växter på nätet.


Att få bra perenner och växter kan jag tycka är lite svårt ibland. Men jag skall dela med mig av ett ställe som jag köper den största delen av mina växter, nämligen via nätet, hos Hortogreen.

De ligger i Asmundtorp, Skåne, där man också kan hämta upp sin internetbeställning. Hortogreen är ett familjeföretag, och det märks kan jag säga, det är en otrolig familjär stämmning och de har en kanon service.


Jag besökte denna plantskola för många år sedan för första gången när jag var i Skåne och jobbade.

Och gjorde då en provbeställning på diverse perenner och gräs. Jag blev väldigt nöjd direkt. Rejäla rotknölar och en fantastiskt bra kvalitet på växterna. Efter det har jag gjort en del beställningar.

De jag köpt via Hortogreen är idag de största och mest härdade växterna som växer i min trädgård. Så jag skulle verkligen vilja rekomendera dom om du behöver fylla på i trädgården.

Leveransen tar ca 7-10 dagar men då är 1-3 dagar transporttid så växterna håller sig snygga och fräscha.

För att besöka webbutiken så hittar du den HÄR>>

Bilder: Hortogreen och Henrick Eriksson

Kommentarer