Bordslampor med industrikänsla.


Snygga lampor finns det gott om, men dessa gillar jag speciellt mycket. De kommer från Globen och är designade av Sam H. Modellen heter "Digg".

Rå stomme och skärm av järn med en svart/vit strömkabel. För att förflytta lamparmen så skjuter man motvikten.


Vi ligger ju fortfarande kvar i den industriella trenden och ser mycket råa material inom inredning. Dessa hårda, rostiga och "tuffa" material är snyggt att blanda upp med mjukare material såsom trä och textilier för att skapa balans mellan materialen.

Tänk på att använda det motsatta materialet när du inreder. Ex sten med skira tyger, det skapar spänning och  även om du använder samma färg på allt så får du kontraster i form av struktur och material.

Bilder: Globen

Kommentarer

Motsats e Fint ....
Wabi Sabi :)
Kanske lite Partysugen??
missa inte

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

VÄLKOMMEN
Håkan
jenny sa…
Hej..
Nu tänkte jag hör av mig till alla bloggare och bloggerskor som jag följer.. Tänkte tipsa om min nyöppnade webshop. Skulle du vilja uppmärksamma den och ge den en knuff i rätt riktning skulle jag bli himla glad.
www.jtp-design.se

Vh Jenny