Skön miljöbild med färgat glas.


En skön bild från IKEA´s Livet hemma damp ner idag. Mjuka former som exponeras i sliten miljö. Något som syns i många inrednings fotograferingar just nu.

Jag fastnade för den här bilden då den innehåller mina favoritfärger och dessutom älskar jag glas. All sorts glas har alltid varit ett intresse för mig. Oavsett om det är en konstpjäs, vas, lykta eller bruksföremål så har jag hela tiden förundrats över hur sand kan bli så vackert och spännande.

Jag har inte varit på ett glasbruk, men det är en dröm att få besöka ett, gärna i glasriket, för att få prova på att blåsa en bubbla. Den skulle nog bli total katastrof, men ändå. Har en otrolig respekt för alla glasblåsare vi har här i landet. Dom vet vad dom gör.

Sen kan man ju alltid köpa vackert glas på loppisar eller som dessa, hos IKEA. Kombinera och leka med former. Blanda gammalt och nytt.

Fotograf: Nina Broberg

Kommentarer

Bull farmor sa…
Såååååå vackert med glas...dessa var mycket snygga!!!! Får ta en tur till IKEA!