torsdag 31 mars 2011

Nu bloggar jag även hos Sagaform.


Idag börjar jag även blogga för Sagaform.

Bloggen kommer att handlar bl.a om recept, tävlingar, inredning, nyheter och inspiration. Ett företag med mycket spännade och roliga saker, eller som Sagaform säger "- Lustfyllda och innovativa gåvor."


När jag blev tillfrågad om att blogga för företaget var svaret direkt ett ja. Jag gillar ju massor av färg (även om det inte syns i mitt hem) och gillar formspråket som Sagaform har.


På Sagaforms blogg kommer jag också att ge en hel del tips och goda recept, vilket jag vill dela med mig av. Förutom inredning, design, trend och trädgård så älskar jag matlagning och smarriga efterätter.

Förutom att du hittar mig här, på min vanliga blogg, så kommer jag finnas på Sagaforms blogg och Sagaform Facebook. Kom och hälsa på och låt dig inspireras!

Bilder: Sagaform/Henrick Eriksson

3 kommentarer:

Karin på Ellas Inspiration sa...

Gud va roligt! Grattis!!

Snart dags för betong?

Vi får sikta på juni...

Kram Karin

Bull farmor sa...

Jag har redan hälsat på!!!!

Ann sa...

Jag undrar om ljusstaken är en nyhet eller om den finns i butik just nu? Jag jobbar för en inredningstidning och skulle vilja ha med den där.

MVH