Konst av Jenny Sandersson


Jenny Sandersson ställer ut sin konst, och för försäljning, på Premium Interiör ( Fd. Brand Design center) i Göteborg. Jenny är verksam i L.A, USA men har sina rötter i Göteborg.

Abstrakta motiv med vackra skiftningar och skrapnigar gör varje tavla verkligen unik. Jag har plockat ut några stycken ur utställningen som jag gillar, men det finns fler storlekar och  motiv.


Tavlan till vänster i bild blev en liten förälskelse mellan mig och konstverket. Färgerna är intensiva och är välbalanserade. När Jenny berättar om sin konst så lyser det i ögonen. En passion för sitt måleri som jag gillar.


Med flera olika tekniker växer motiv och nivåer upp. De blir verkligen levande och man hittar hela tiden detaljer ju mer man tittar på dom. Jag har velat se dem en längre tid men fick nu först chansen att ta del av dem.

Du kan också läsa mer om senaste inredningsuppdraget jag gjort för Dolph Lundgren och Jenny Sandersson,  du hittar det här>> eller lite info på min hemsida moltazDesign.se

 Ett flertal tavlor hänger där just nu och priserna varierar. Premium Interiör bytte namn nyligen från Brand Design Center och kommer nu fortätta med fokus på exlusiva kök och tillbehör.

Är du i Göteborg eller kommer på besök rekomenderar jag ett besök, både för att upptäcka all konst som finns, likaså se vad som händer inom kökslösningar från bl.a Poggen Pohl, Gaggenau med flera.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer