Jag mötte väggen idag.


Ja det blev en tvärnit idag. Jag såg den här väggen. En gammal fabrik som förfallit och vittra sönder. Min första tanke var -"vad vackert" samtidigt som det gör ont i kroppen då vackra byggnader bara vittrar sönder.

Det som jag tycker är roligt att se inom inredning är alla dessa miljö och styling bilder som har fabriker, lokaler, gamla dörrar och annat som bakgrund för nya produkter och stylingmiljöer. Det gör att man kanske kan se mer av det vackra runt om oss, även om det vittrar sönder.Hur som , jag gillar det slitna kontra det rena och blanka. Det lyfter varandra på ettbra sätt. Kanske blev ett lite flummigt inlägg men jag hoppas du förstår vad jag menar.

Bild: Tagen med min värdelösa mobilkamera.

Kommentarer

Lotten sa…
Åhh den nedersta bilden skulle du ta med en riktigt bra kamera och trycka upp som en fototapet - det skulle jag vilja ha i källaren i allafall ;-)

Kram Lotten

PS. tack för tipset om "Fabriken" i majorna - en drömaffär!