En fullspäckad dag i Stockholm.


Idag besöker jag Stockholm. Vår fantastiska huvudstad. Det är uppföljningsmöte på ett av de inredningsuppdrag jag jobbar med, men det är inte bara det som gäller denna tisdagen.

Jag skall besöka några butiker, träffa nya kunder och besöka Designgalleriet för att ta del av deras nya utställning som pågår. Jag skall även hinna med att fika med Charlotte på bloggen Hemmariket. Det gäller att göra dagen så effektiv som möjlig då jag flyger upp på morgonen och hem på kvällen. En fullspäckad dag med andra ord, men otroligt rolig dag. 

Om du vill se vad jag sysslar med i mitt yrke, och har Facebook, så kan du följa mig under moltazDesign sidan. Givetvis finns det under "pågående projekt" på moltazDesign.se också.

Kommentarer

Trevligt att ses igen H! Du var duktigt effektiv vill jag lova!