Sovit som en gud och vidare till ELLE interiör´s pressfrukost.


Säga vad man vill, men inatt har jag sovit i de mjukaste lakan jag någonsin upplevt. Jag har bott på Hotel Skeppsholmen i Stockholm, som ställde upp med husrum över natten.

Byggnaden påminner om en kaserngård men man får en trevlig överraskning när man kommer in. Snyggt och designat med en sparsmakad känsla.


Rummets färger går i mörkt trä, vitt, gult tillsammans med grafiska mänster på textilier. Vi är ett gäng bloggare som är här för att bl.a ta del av utdelningen av ELLE Interiörs Designpris, samt en heldag tillsammans med Trendgruppen.

Vi kommer få ta del av många bra pressvisningar och nyheter, vilket jag återkommer till senare.


Jag måste visa dig handfatet. En klar favorit. En stor vit porslinsten som vattnet får rinna emot. Elegant och passar verkligen in i miljön. Något som inspirerar till att ha något liknande på landet, nu när det skall renoveras till sommaren.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Vilket hotellrum!! Hoppas att jag också får möjlighet att bo där någongång! Ha det bäst & hälsa de andra bloggisarna! KRAM från sjukstugan....
Snyggt handfat där!
Ha det så kul!
Kram Vanja.
Åh vad jag är avis, skulle gärna varit där, men är fullständigt överöst med jobb så det går inte att komma ifrån. Ha det kul och rapportera mycket!
a-k sa…
Tack för trevligt sällskap under söndagen och måndagen i Stockholm och för goa skratt på tåget hem.
Handfatet har jag sett i flera rapporter, verkar som det både imponerat och fascinerat alla. Och jag förstår... men förstår inte hur det fungerar, rinner inte vattnet över kanten!?? Snyggt, hur som!