Jetset Splash Trend vår/sommar 2012. Del 4


Nu har vi kommit fram till den 4:e och sista delen. Trenden handlar mycket om energi och lite av " Have fun in the beach". 60-talet kommer igen, med både färger och grafiska mönster som mixas och matchas. Känslan av modeaccessoarskaparen Kate Spade´s produkter. Lekfullt och elegant.

Färger som aqua, blå, petrolium, solgul, sand med vitt. Färgerna är "acidfärger", lite lätt dämpade. Guld, och då glansigt guld, inom inredning.

Pool miljö med blått, turkost vatten och gröna palm och bananblad. Solen återkommer i inredning och tryck, lite 60- och 70-talskänsla över solbilden.

Tropiska tryck med inspiration från Hawaii, latino och Miami. Vi kommer se inspiration från havet; sjöstjärnor, fiskar, krabbor, snäckor i tryck och som inredningsaccessoarer.

Dröm dig bort våren 2012 till din egen pool med blått vatten, guldblänk och vajande palmer - det kommer jag göra.

Det var det sista med trenderna för 2012. Många av trenderna känner du säkert redan att vi är inne i, som denna, men vi är i startsträckan för vad komma skall. Och det är ju alltid kul att se lite vad framtiden har inom trend.

Kommentarer

Tack Henrick för sammanfattningen! Jag blev distraherad av en pappa med brutet ben första Formex-dagen så jag hade inte ro att gå på föreläsningen. Förstår att jag verkligen missat nåt....

Ha de fint!

/Stina .
Freedude sa…
Skönt inlägg dude!

Vad ser du händer med Gypset trenden?

Nyfiken på vad du tänker om det =)

One Love,

Mogge