Jag la till en färg till på landet.


Det blev inte alls som jag tänkt. Jag hade vilda fantasier om att jag skulle stoppa in en riktigt cool färg tillsammans med allt svart/vita.

Det blev grått, i kombination med...grått. Jag klarar verkligen inte av att lägga till färgerna därute på Orust. Jag återkommer hela tiden till det jag trivs bäst med, nämligen svart och vitt. Lite nya kuddar i stålgrått och ett (vitt!) överkast vad som kom in i vardagsrummet.


Jag må vara tråkig, men jag tänker bättre där ute i den färglösa stugan. Då jag jobbar väldigt mycket, så är det en fantastisk miljö att fundera och jobba i. Inga färger som påverkar mina beslut, lugnet och tysnaden.

Snart kommer ju våren och sommaren, då tar grönskan över och lyser in genom fönstren. Det får nog bli min färg i år med.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Mycket snyggt! Jag förstår dig precis, gillar också det svart, vit, gråa. /J
Lotten sa…
Stilrent och maskulint! Jättesnyggt.... men jag skulle nog inte kunna låta bli att ta in lite cerise, orange, gult.... ;-)
Linda sa…
Haha, det brukar sluta så här hemma också, fast mestadels blir det den kombinationen i garderoben.. Har just nu svart, vitt, grått och lime som favorit..
Jag är precis likadan! Klarar inte av för mycket färger, tycker det räcker med allt det gröna som syns genom fönstren. Gillar lugnet!