Planeringen inför FORMEX


Vårens FORMEX mässa ligger 20 - 23 Januari. Givetvis åker jag dit för bevakning så ni kan få inspiration och se nyheter här på bloggen. För dig som kanske inte vet vad FORMEX är så är det en fackmässa för Nordisk inredningsdesign. Man hittar allt från hemtextil, trädgård, glas, porslin, möbler och mycket, mycket mer.

Jag åker upp redan den 19:e då jag har några pressvisningar och andra tillställningar att besöka. Jag har inte planerat vilket hotell jag skall bo på än, försöker ha lite is i magen på hotellfronten.


Vad som känns annorlunda i år är att jag har inte bokat in i stort sett någonting utöver vissa pressvisningar. Jag skall sätta mig ikväll och gå igenom katalogen och hemsidan för att se vilka företag som känns viktiga att bevaka.

Har du ett företag som finns på mässan kanske? Kontakta mig då på moltaz@hotmail.com om du vill ha besök i montern.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Vilket bra inlägg Henrick! Sitter själv och letar gamla Formex bilder och kan konstatera att det skall bli kanon att tanka lite inspiration. Vi ses! Kram C