Jag ska måla hela världen lilla mamma...


Jag gillar det Oddbirds gör. Det känns lite som julafton varje gång, lika roligt och förvånande när jag ser deras nya alster. Jag säger alster då just den senaste kollektionen är gjord av alla i gruppen.

En bunt med konstnärliga människor som alla har sitt uttryck, blandar sin konst på en tavla, gör ett utsnitt av tavlan och det blir ett tryck till en kudde, scarf etc.. Klockrent!


Blandningen med folklore känns ju så rätt inför 2011 och 2012 med tanke på de trender som ligger i luften.
Jag blir inspirerad av deras tänkande, inspirerad att fundera ut ( som en del av deras budskap) vem är jag?  Hur som, gillar denna kreativitet som verkligen sprudlar, går sin egen väg och bara skapar. Me like!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Utmärkt rapporterande. En egen röst. Tack!
Älskar första bilden, härliga färger!