Himla våren 2011 - Färger som inspirerar.


Kollektionerna inför våren 2011 som Himla kommer med har träffat mitt i prick i färgskalorna. Havtorn och lila toner tillsammans med skönt blått. Med styling och uppbyggnader inför en fotografering krävs mycket arbete och planering.

Jag tycker det är fantastiskt kul att se dessa bilder bland pressbilderna. Transparens idag är viktigt och man känner att man kommer närmare företaget.


Miljön Himla har valt är otroligt vacker. Denna gothiska kyrka känns för mig helrätt i deras profil. Sten, råhet och äkta. Arbetet kräver som sagt en hel del planering och slit, men det resulterar oftast i fina bilder, som här.

Grundaren Annica Högström som du hittar på bilden ovanför ( kaffe i handen) grundade Himla 1990 med ledorden "-att vara en outsinlig inspirationskälla som förskönar ditt hem." Vilket dom gör tycker jag.


Lavendel lila i kombination med dessa kalkstensmurar. Fint, fint.


Resultatet? Här kommer ett smakprov, resten tycker jag du skall besöka deras hemsida för att kolla in.

Kommentarer

Ruskigt snyggt om du frågar mig... Man kanske skulle ta och mura upp en rejäl mur i trädgården i år så man har något att fota emot ;0). Jag har mest hållit mig till låga murar hittills men nu blev jag väldans inspirerad...

Anna
Hej Herr H!
Första bilden, med bara gröna löv som acc.färg är väl ändå helt underbar!