Första dagen mot nya mål 2011.Nytt år och spänningen ökar. För varje dag som går så kommer jag närmare mitt nya arbetsliv. Känner mig som en grodd som skall bli nåt. Extremt peppad och full av energi för detta.

Just nu sitter jag och funderar på hur jag skall lägga upp allt och hur mycket tid respektive företag skall få ta. Det gäller ju att sätta en balans och känna efter vad jag verkligen vill göra och satsa på. Som jag skrev förut så har jag "hoppat över kanten", och det med blandade känslor. Iittala har ju dock varit min arbetsgivare under 11 år.

I grund och botten så är det det bästa jag gjort med tanke på hälsan och kompetens. Jag fungerar så att jag måste ha utmaningar och tusen projekt samtidigt, då är jag som mest kreativ.

Med moltazDesign och med bloggen så kommer det alltid att vara fullt upp för mig, så det oroar jag mig inte för, snarare tvärt om. Fördelen är ju dock att jag kan arbeta med andra företag, vilket är enormt spännande. Att kunna ta del av både kunskap och kreativitet inom olika företag är väldigt gynnande för alla parter tror jag. Först på tur står nu Formex. Ett utmärkt tillfälle att träffa och inleda samarbeten.

Hur som är det en ny start på året, en ny start i mitt arbetsliv och en ny start för mig som person.

Det blir ett spännande 2011.

Bild: Henrick Eriksson

Kommentarer

Frida sa…
Henrick, vad spännande! Förstår våndan men det här kommer bli toppen. Tänk så bra det blivit när du gjort allt detta vid sidan om. Hur mycket kan då inte 2011 ha att bjuda på om du får hänge dig helhjärtat åt det du kan och brinner för allra bäst.

Jag ser verkligen fram emot att följa dig...

Jag håller tummarna för dig och tar gärna en pepp-blogg-fika i Göteborg vid behov och tillfälle. Du inspirerar!
Sandra | Inspirera Mera sa…
Åh så spännande och roligt! Håller med Frida, det här kommer bli toppen. Kram på dig!
Linda P sa…
Håller med!! You go boy ;) kram