tisdag 18 januari 2011

Dags för Formex 2011 direktblogg

 

I morgon tidigt far jag upp till Stockholm för att ta del av ett flertal pressvisningar samt besöka Formex.

I Oktober skrev jag om själva temat, inlägget hittar du här, och vi är flera bloggare som åker upp under dessa dagar. För att se vilka som besöker Formex kan du besöka Hemmariket där Charlotte satt ihop en lista med bloggare. Det är ett kanonsätt för att ta del av Formex från flera vinklar.

Men jag har en nyhet som jag tar med mig till Stockholm...


Inför Formex har jag införskaffat en liten dator som både är liten, lätt, tunn och snygg.  En HP mini dator som är lika stor som min filofax. Tangentbordet fungerar bra för mina trollhänder då det tangenterna är "normala" och onödig tangenter borttagna eller med dubbelfunktion samt att batteritiden lång.

Med denna kommer jag blogga direkt från mässan och pressvisningarna, på så sätt kan du följa med under onsdag till fredag på pressvisningar, utställningar och mässan.

Bilder: Henrick Eriksson

6 kommentarer:

Åse - Interiörguiden sa...

Vad roligt, eftersom jag inte kommer att kunna gå på mässan själv så kommer jag hänga med i dina uppdateringar istället. Hoppas på många kort också : )

Designing good life - Sarah sa...

Spännande! Tyvärr så missar jag Formex i år så det ska bli kul att se vad ni ser för nytt och roligt.

Hemmarikets Charlotte sa...

Ha, då har vi varsin liten dator då. Köpte min förra året och har knappt rört den. Men skall du ha med den så får väl inte jag vara sämre ;-). Sedan tror jag att det kan bli lite hektiskt eftersom det är flera bra föreläsare att lyssna på. Spännande!

Proforma - Irene sa...

Men det är ju kanon, Henrick! Ser fram emot mååånga bilder också! :)

Proforma - Irene sa...

Glömde... hälsa!

raybanoutlet001 sa...

zzzzz2018.5.2
mbt shoes
air max 90
michael kors outlet online
miami heat jersey
nike air max 90
red bottom
ralph lauren uk
coach outlet online
ralph lauren outlet
ralph lauren uk