Flaskvatten med design.

Issey Miyake har designat en specialflaska i begränsad upplaga för varumärket Evian inför 2011. Som du säkert vet är jag emot flaskvatten med tanke på miljö och att vattnet i kranen här hemma är billigare och håller hög klass.

Dock tyckte jag att det var en snygg flaska i riktig Issey Miyake känsla. Den känns kul och ny.


Japanske Issey Miyake är ju kända för bl.a sina textilkollektioner och dofter och det är kul att se att modedesignern gör uppdrag för andra företag utanför "sitt område". Den börjar säljas redan 2 december 2010. Den officiella sidan hittar du här.Flaskan finns i två versioner varav den ena endast säljs via Issey Miyake´s egna butiker.
Vad tycker du?

Bilder: perspectiveglobal/Issey Miyake INC

Kommentarer

Af Emma sa…
förra årets Paul Smith köpte jag upp mig på..;)
Issey är en av mina absoluta favoriter. Fina vattenflaskor! En riktigt God Jul på dig. Kram
Tittar in för att önska dig en riktigt god jul!