Duka Narnia till nyår!


Att duka med vitt, glas och stål tycker jag kan bli riktigt läckert, och iställe ge maten en extra krydda av färg. I morgon är det ju Nyårsafton och det är ett tillfälle att kunna duka upp lite extra.

Den här dukningen gjorde jag på Liseberg för några år sedan till en utställning i en julbutik. Jag plockade temat ur Narnia filmen och isdrottningen och försökte få den känslan på bordet.


Att våga blanda material och skapa kontraster mellan materialen brukar ge effekt. Det behövs inte så mycket mer än att tänka tvärt emot. I det här fallet Ex. Glas - sten, stål - fuskpäls, is-vatten o.s.v.

Bland det bästa jag vet är att göra pompösa dukningar och utställningar, gärna i teman. Sen om det är till bröllop, utställningar eller"bara" hemma spelar ingen roll. Att få använda fantasin och att använda olika material är ju så otroligt spännande.

Att få vara, och tillåta sig vara, kreativ är väl det bästa med mitt yrke.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Bull farmor sa…
Sååååååååååå vackert!!! Gott nytt år till er båda!!!/Kram
SNYGGT å FRÄCKT :)

★˛˚˛*˛°★SNART 2011!!!★* 。*★* ˛

GOTT NYTT ÅR

missa inte HAPPY NEW YEAR PARTY
hos mig imorgon

Håkan
Lotta sa…
Jisses, vad snyggt!!!
Verkligen Superfint.
Jag älskar att duka och det är återkommande inlägg hos mig.
Jag har tittat in här tidigare på din blogg, men inte gett mig "till känna" Toppenbra är den iaf:)
GOTT NYTT ÅR! /Lotta
Vilken vacker dukning, jag gillar färgkombinationerna. Gott Nytt År!