Sovrummet "före och efter" med stark färg.


Det har varit lite lugnt här på bloggen över helgen och det är för att när överkastet från Minh.se kom, så insåg vi hur hemska väggarna var. Vi har inte gjort något åt sovrummet sedan vi flyttade in i somras p.g.a att vi inte riktigt hittat rätt färger och lite lathet. Så vi målade om helt enkelt.

Överkastet blev en riktkarta för vad jag ville ha för färg på väggarna. Det blev färg från Beckers denna gången, färgnummer: S6030-B30G. Egentligen skulle jag velat ha färg ur serien "Symfoni", men den verkar helt omöjlig att få tag i här i krokarna.


Väggfärgen är turkos-grön-aqua-grön-blå om jag skulle beskriva den, (Jag vet , knäppt) ,och till det svart och lejongult/guld. Jag har ju samlat i många år på Strömbergshyttans glas vaser, så några fick vara med på skrivbordet.


Lamporna och stora tavlan kommer från Nordik, Guld/lejongul sammetskuddar MIKMAK, överkast Minh och de mindre tavlorna har jag gjort själv med motiv på min största hund Kenzo. Gardinerna är i svart sammet, men de kom inte med på bild.

Mörkt och skönt blev det och det var det vi saknade, då hela lägenheten är vitmålad och ljus, ett mysigt krypin i murriga färger.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Ylva sa…
ser mysigt ut! Gillar speciellt överkastet.
Stein sa…
Det ble jo riktig mysigt!
Fin farge du valgte på veggene, og flaskene passet jo veldig godt inn!
anna-karin sa…
Vad fint det blev Henrik. Du inspirerar!
Så mycket finare med de turkos-grön-aqua-grön-blå-färgade väggarna! Det ser verkligen mysigt ut!
Hmm... tycker jag som "bara" gillar vitt! Ja, där ser man! :)