Nytt kaffe från Zoéga i snygga muggar.


Jag är en stor kaffeälskare och njuter verkligen av mina bryggda koppar. Nu har Zoéga ett nytt mörkrostat kaffe " Dark temptation". Visst låter namnet fantastiskt? Bryggt på pärlbönor ( läs mer här) för smakens skull och med en framträdande nötkaraktär. Låter som något för mig. Måste testas.

Jag är ju annars slav under Zoégas "Intenzo" som även det är ett mörkrostat kaffe. Dags att prova något nytt.


Muggen är ju lika viktig tycker jag, och där varierar jag mig rejält. Ofta en vid mugg så kaffet svalnar lite fortare då jag tycker smaken kommer fram bättre.

De här muggarna från Sagaform med dubbla väggar och silikon lock är pefrekta för alla människor i farten eller som vill ta med sig en snygg mugg till arbetsplatsen eller ut i trädgården.

Snygga mönster och bättre miljömässigt. Tänk så många engångsmuggar som slängs varje dag med papper och plastlock. En bra inverstering är att köpa en mugg som håller och som man kan fylla på.

Muggarna kostar 129 kr st och finns i flera olika mönsterställningar.

Bilder: Zoéga och Henrick Eriksson

Kommentarer

Bull farmor sa…
Mycket snyggare och roligare än de blanka termosmuggarna som alla går runt med !!!!!!!
Hej!
Här har du en kaffeälskare till :)
De där muggarna har jag varit sugen på ett tag! Skulle vara perfekt att kunna ta med sig morgonkaffet i bien på väg till jobbet!
Kram Vanja.
Frida H sa…
Jag är ju inget fan av Intenzo, men jag gillar dock Passion och Skånebrygg.
MEN DU KOMMER ATT ÄLSKA DARK TEMPTATION! Jag fick pröva en och med en skvätt äkta kaffegrädde i var det en fröjd varje morgon! Det tog mig ett tag att vänja mig, för man är ju van vid sin förra böna.

Nästa gång ska jag testa Forza, det har jag hört bra om också. Har du smakat den?

i <3 Zoegas
Nej jag har inte testat Forza, men har varit väldigt nyfiken på den, jag får göra slag i saken någon dag och köpa hem ett gäng.../Henrick
a-k sa…
Vi har två av de muggarna här hemma och dom har hängt med ner till bryggan hela sommaren. Jag är jättenöjd med dem.