Jag skriver även för Partille tidning denna veckan om lite inredning och jul tips. Igår skrev jag om det här att ha med sig något när man skall bort på middag eller liknande. Dessutom med frågan - måste det kosta så mycket att ge bort en gåva? Akutköpen av blombuketter och chokladaskar på Hemköp kanske inte är så jättekul. Att ge bort något personligt och något du lagt ner tid på uppskattas, då många känner att de inte har tid att baka m.m i all julstress.

Med enkla medel kan du gör nåot själv med lite fantasi. Ta tex. en burk och fyll den med torra ingredienser till några goda muffinskakor eller varför inte din favorit musli?. Det kan vara lite kul att fylla på i olika lager så det bildar ett randigt mönster. Förslut burken och sätt på ett fint tyg och en adresslapp/kort. På kortet kan du sedan skriva till; tillsätt 150 gr smör , 1 dl vatten och baka i 175 grader i 20 min.

Jag lovar att det blir en uppskattad gåva oavsett om du fyllt burken med torrvaror på musli, kak ingredienser eller färdig, hemlagad knäck.

Vill du läsa hela inlägget på partille tidning så hittar du det HÄR.

Bild: Henrick Eriksson

Kommentarer

Ylva sa…
vilken rolig idé!
Vad roligt att skriver om för Partille i veckan! Jag ska genast kika in och läsa dina tips.