IKEA blomstrar!


Härliga bilder från IKEA och LIVET HEMMA kom idag. Blommor i höstbuketter som blandas med naturmaterial. Bilderna är fotograferade av Nina Broberg.

Tulpaner kan ju vara lite knepigt att få tag i just nu ,likaså vide, det går att beställa men man kan också byta ut dessa och använda Hyacint och björk istället, då förbereer man sig ju mentalt för att julen ligger så nära också. Vasen kostar 149 kr hos IKEA.


Julrosor är ju en av mina favorit blommor, denna Turkiska växt som står emot enorm kyla och blommar i Januari/februari. Alla mina julrosor jag har i min trädgård har jag fått som gåvor och givetvis planteras dessa ut.

När du köper julrosor i handeln innan jul, sätt ut den på balkongen under vintern, lite skyddat mot krukan och snålt med vatten, då kan du plantera den till våren och njuta av den nästa vinter. Riktigt snyggt att använda en cylindervas som på bilden och lägga till ett grovt rep. Cylindern ligger i 3 pack och kostar 199 kr.


Taklök ( Echeveria) är en otrolig växt som kan användas till mycket. I ett "lågt" arrangemang som denna. En enkel munblåst vas med några kvistar. 89 kr för vasen.

Samtliga bilder är inspirerade av botaniska affischer och i morgon kan du läsa mer och kolla in det på IKEA´s blogg LIVET HEMMA.


Bilder: IKEA/ LIVET HEMMA Fotograf: Nina Broberg

Kommentarer

Hej!
Jag blev så förvånad, för jag fick också dessa bilder från IKEA idag... tror inte jag har fyllt i begäran om något nyhetsbrev eller så...

Tittade på dem och tänkte att de var snyggt stylade men ganska uselt ljussatta som bilder....

Ha det!
Emelie sa…
Jag tyckte det var underbart fina foton, kul att Ikea vågar kännas lite mer intima och mjuka :) Kram
tinajo sa…
Tycker om detta - snyggt! :-)
Jag säger bara en sak.
WOW, bra jobbat Ikea.
Dufvans inredning
Yvonne sa…
Tack för tipset!