Fantastiskt porslin från Lladró.


Lladró är ett företag som tillverkar bl.a porslinsfiguriner i alla dess former. Jag har jobbat som säljare för bl.a Rörstrand en gång i tiden och har sett hur själva tillverkningsprocessen går till.

Det som jag blev otroligt fascinerad utav var målerskorna som målade otroliga mönster på frihand. Så när jag sitter och kollar in dessa vackra pjäser från Lladró ser man vilken otrolig kvalité det är.


Denna vasen har du säkert sett i diverse inredningsmagasin. Härlig blå färg med undulater som sitter på pinnar. De är så skickligt målade så de ser levande ut.


Lampan med den lilla undulaten är också en favorit. Man kan se hur han/hon studerar och lyssnar. Det är så bra gjort så jag verkligen njuter av att titta på alla delar ur serien " Parrot Party Collection".


Ljusstaken med de tre undulaterna är ju också helt otroligt vacker. Tänk att få tända ljusen i denna och bara njuta av konstverket. Jag säger konstverket då jag tycker att de är riktigt konstverk.

Skulptörerna i kollektionen " Parrot Party Collection" är inte mindre än Raul Rubio och Alfredo Llorens. Där Alfredo står för merparten av skulpturerna. På hemsidan kan man även hitta återförsäljare i Sverige och dom hittar du HÄR.

Bilder: Pressbilder från Lladró

Kommentarer

OJ,,,,jag trodde det var riktiga..eller iaf uppstoppade :)

BLOGGPARTYT fortsätter....
Ta en titt :)
Håkan