tisdag 23 november 2010

Ett ljus i mörkret.


Nu är det riktigt mörkt om kvällarna. Idag när jag var ute med hundarna så stod en lykta med ett ljus i på en frusen trapp. Man blir glad, helt klart. Det ger verkligen ett varmt mottagande och det lyser upp så mysigt.

En sådan liten sak som en lykta på trappen gav mig en riktig myskänsla, så när jag kom hem blev det en kopp te och lite tända ljus. När man sitter och jobbar vid en dator en hel dag är det svårt att hålla en mysfaktor uppe. Visst är det min arbetsplats, men det blev en form av vardagslyx som jag inte unnar mig i vanliga fall. Det funkade verkligen idag.

I morgon skall jag fixa till balkongen och ställa ut några lyktor. Det kan säkert glädja någon mer än mig, precis som jag fick det idag. En sån liten sak som ger någon annan så mycket, det är häftigt.

Tills i morgon blir det tända ljus i lägenheten innan jag ger mig i kast med balkongen.

Bild: Henrick Eriksson

2 kommentarer:

Dufvans interiör sa...

Ja när man gör något av osjälviska själ så blir det så mycket vackrare:)
Må gott i myset
Dufvans inredning & design

Rose Garden Malevik sa...

Så Sant.....
Ett ljus kan betyda mkt
Ha det gott i snöstormen
Håkan