Var kreativ på enkelt sätt.


Ett lätt sätt att göra kollage med namn, bokstäver, siffror och annat är att använda en mall för att sätta ihop det till snygga "ord tavlor". Dessa har jag gjort i ett online program som är gratis och som heter Wordle.Man lägger helt enkelt in de ord man vill blanda, sedan väljer man utseende på bakgrund och bokstäverna och låter sedan en slumpgenerator göra olika förslag.


Jag har gjort tavlor till vänner och bekanta när de fyller år, dop, middagspresent och liknande. Skaffa bara ett bra papper att skriva ut på och se till att du har en bra skrivare. Köp sedan en snygg ram och rama in tavlan. Mer personligt kan det ju inte bli.

Bilder: Henrick Eriksson via wordle.

Kommentarer

Frida H sa…
Förra julen fick alla i min närhet en inramad Wordle-bild med deras namn, födelsedatum och ord jag vill beskriva dem med.
Och visste du att skriva du ett ord flera gånger blir det större än de andra, så man kan få lite variation av det med.

Jag ska göra en till min son när vi flyttar in.
Jerpa sa…
Jo sådana har vi några av i A4, riktigt bra sida att sitta o leka med.