Uppdatering med gult och grått i hemmet.


Hemmet har blivit uppdaterat sedan vi flyttade in. Det blev inte alls som jag/vi tänkt oss med färger och former. Det blev gult och grått, tillsammans med vitt och glas.


Tavlorna på väggen är egentligen ett flaggspel med böneflaggor i från Nepal som vi plockat isär och ramat in.

 Det var en gåva från en vän, och det är ju lite svårt att hänga upp så stort flaggspel i hemmet. Så med lite IKEA ramar och flaggspelet blev det till tavlor.


Det konstiga är att det blev gult här hemma. Har aldrig gillat gult, men på något sätt känns det som det passar in med träparkett och tavelramar som är i ek. Soffan skall bytas ut till något bättre och av bättre kvalitet, men det får komma i nästa skede.


Delar av guld åkte också med på ett bräde. Buddha huvudet är inköpt för många herrans år sedan på Fhilipiana i Göteborg. Lampan kommer från Santa Fé.Liggfåtöljen är en favorit. Lampan som hänger över är köpt på Nordik. Tavlan är en favorit som min sambo målat. Den gör mig riktigt glad där den hänger. Det var nog genom den som det gula kom in här hemma.

Det var en liten uppdatering från hemmet.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Pethra sa…
Väldigt snyggt med de där böneflaggorna! Gult och grått är en underbar kombination och man blir så glad av de gula inslagen. Hurra!
Pauliina sa…
Stilrent och vackert. Fint hem du har! Jag gillar ligg fâtöljen och tavlan som din sambo har mâlat!
Kul att se fler bilder från ert nya hem. Och gult är det nya rosa har jag förstått.
Jerpa sa…
Kanske det passade med gult nu, då hösten kommer. Du ska nog se att det ändras i vinter ;)
Den där tavlan var ju snygg, inte visste jag att han hade en sån talang.
Pållan sa…
Hej Henrick, visst är det du som jobbade på Iittala med mig?? Så lustigt och jag kan inte för min värld komma på hur jag sprang på dig här. Ja hur som helst är det kul att se ditt glada ansikte. Jag har själv precis börjat blogga på blogspot och ska låta mina läsare få följa med på en resa genom design, inredning, öppnandet av en egen liten gårdsbutik och framförallt arbetet på gården som jag ska ta över inom snar framtid.
Vet inte om du kommer ihåg mig men jag å Elisabeth Melby är ju bästa vänner. Lång, smal Boråstjej, Betty alltså inte jag ha ha.
Ha en fortsatt trevlig vecka och titta gärna in på www.pallansparadis.blogspot.com.

Kram Paulina ; )