söndag 10 oktober 2010

Skönt på rummet med rätt färger..


Idag har vi den stora bloggträffen i Stockholm. Jag är incheckad på Scandic och det är riktigt trevligt när man får ett bra rum och ett snyggt bemötande i receptionen. Jag har bott på Scandic (i jobbet) i många, många år och det är kul att se hur designen har kommit in stark i företaget.

Se övriga inlägg om Scandic jag gjort. HÄR & HÄR.


Rummet går i sköna färger som varken är för mycket eller för lite, rostiga toner, brunt, sand och grönt. Det har sedan kombinerats med valnöt i säng, skrivbord och annan interiör. Tapeten är perfekt till rummets övriga inredning.

 Avslappnat och lugnt. Precis som jag vill ha det när jag bor på hotell.

Bilder: Henrick Eriksson

3 kommentarer:

Wilma sa...

Ja, det såg verkligen inte ut som ett klassiskt Scandic-rum som ju brukar vara rätt intetsägande. Kul att se att fler och fler hotell tar in det personliga i hotellrummen. Det ser ut som man är på besök hos någon tycker jag.

Stina TooMuchInspiration sa...

Hahaha du sitter två bord bort i baren men jag tror jag kommunicerar så här - du har min sovrumstapet i ditt hotellrum :)

axelina sa...

Jättesnygg tapet!