Praktiskt Smartstore från Hammarplast.


Efter en dag med mycket inspiration och nya saker att ta tag i så kan jag konstatera att detta var en kanon dag.

Vi har haft trendföreläsning med Trendgruppens Stefan Nilsson, Frida Berglund från bloggen Trendenser samt Emma från Hammarplast som visade deras praktiska och snygga förvaringsserier SmartStore. Stylingen av bilderna blev jag riktigt imponerad av.


Kvalitet och smart förvaring är något Hammarplast jobbar med och det har resulterat i flera olika kollektioner boxar som går under namnet SmartStore. Och det är smart. Ett upphängningssystem för montering på vägg där boxarna placeras i en hängande konstruktion, eller bara ställs som de är. Handtagen finns i flera färger så det matchar inredningen.

Boxarna finns i flera olika färger och toner och det tillverkas i Sverige. Intressant föredrag av Emma som gav mig lite ide´er att vilja testa på landet. Jag har just problem med förvaring där och skall ju ta tag i hallen nu i höst/vinter. Tål att funderas över. Vi får se längre fram hur det utvecklar sig.

Om du vill få informationen direkt i din telefon eller dator så följ mig på twitter. Där uppdaterar jag hela tiden vad som händer under bloggträffen. Länken hittar du vid sidan av bloggen eller HÄR.

Bilder: Hammarplast

Kommentarer

Det var verkligen två inspirerande och roliga dagar. Otroligt roligt att träffa dig!