Nu är jag beroende.Har jag en gång börjat elda doftljus är det kört. Nu är jag inne på "Tranbär & Kanel".  

Ett tag var jag i stort sett besatt av Voluspa´s "Crisp Champagne" tycker dock det var lite för dyrt att ha som vana. Jag har letar runt i Göteborg men inte hittat den så jag får ut på nätet och söka.

Mer och mer så har ju dofter blivit en inredningsdetalj för mig och på något sätt visar vem jag är som person.
Nu tänker du säkert att jag är en "kanel kille" och det kanske jag är. Jag gillar mjuka och varma dofter.


Svart och vitt gäller fortfarande i köket så det matchar med mina "kaktusar" i porslin som inhandlades på Nordik. Såg även att nätbutiken wohnzimmer sålde kaktusarna för 99 kr styck på extrapris, billigt, billigt.

Man ska ju välja vanilj i doftljus om man vill gå ner i vikt sägs det, då det hämmar matlusten. Kanske skall sätta det i köket istället, framför kylskåpet. Tills jag tar det steget håller jag mig till "Tranbär &  Kanel".

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Anonym sa…
Hahaha...jag fick ett starkt beroende efter vaniljljus...inte är det doften jag är ute efter. :-)
Annika sa…
Ja, saken är klar - det blir ett doftljus med vaniljlukt i köket! ;) Jag har inte varit så sugen på doftljus innan jag såg MIKMAKs fina på Formex. De gillade jag verkligen. Fin gå-bort-present istället för blommor också.