söndag 17 oktober 2010

Fixa färg med Beckers...


Under förra helgen som bloggträffen var fick vi besöka Berckers  och en "Happy Home" butik. Man blir ju glad av färg helt klart och man kan ju inte låta bli att frossa bland färg och tapeter.


Hildur på Fixa&Dona bläddrade i alla nya kataloger. Själv insåg jag att jag verkligen behövde färg till sovrummet.

Jag fastnade för deras nyhet " symfoni" med små sandkorn i. Jag stack iväg igår för att inhandla den i en grå Edit 1601 färg men den hade inte kommit in. Suck och stön.


De visade bl.a sin nya "färgsättnings sida" som finns att tillgå på deras hemsida. Ett kul sätt att se en föränding innna man tar tag i penseln.  Jag tog tillfället i akt att kolla in hur mitt hus på Orust skulle te sig i grått, något jag funderat på i flera år. Jag tror det blir grått, jag gillar det.


En annan filur vi träffade var Jon Eliasson ( bl.a Välkommen hem) som höll föredrag om hur han arbetar och tänker när han skapar miljöer och produkter. Dessutom tog han upp detta med hur trenderna växer upp inom inredning.

Otroligt intressant att lyssna på. Med denna energi men ändå avslappnade gav han sina ideér och inspiration vidare. Bra kille.

Bilder: Henrick Eriksson

5 kommentarer:

Its a house sa...

Ja visst är det underbart med färgsättningsverktyg. Huset blev kanonsnyggt i grått! Jag röstar helt klart för det!

Jenny/Hemtrender sa...

Hallå,

Det var kul o träffa dig förra helgen! Tycker det var en mkt lyckad helg - fick massa inspiration! Ser att du gjort många bra rapporter från träffen, kul att läsa trendinläggen från Stefan Nilsson föreläsning också!

Ha en fortsatt fin söndag, vi kanske syns på GBG´s gator en dag:)

Kram Jenny

Rose Garden Malevik sa...

Färger är härligt....
Kul å förändra med :)
Ha det gott..du proffsbloggare :)
Håkan

Anonym sa...

Ja Du ja..... nu har jag avverkat ca trettio minuter här inne hos Dig i Din coola formverkstad och jag njuter av allt Du presenterar på Ditt stilfulla Henrick-sätt!

Du är makalös på trender, retro & design... alla kategorier! Dock är Du skitdålig på att hälsa på hos mig ;)

P & L

Agneta

Proforma - Irene sa...

Kanonbra rapportering från bloggträffen! Känns som jag nästan varit med.
Fin stuga du har!