En bazar med känsla för inredning och pyssel.


Sally Bazar är namnet på en butik som ligger på Redbergsplatsen i Göteborg. Namnet ger en försmak på vad det är för butik. En bazar med inrednings accessoarer från golv till tak. Jag vill tipsa dig om butiken då jag tycker det är roligt med lite annorlunda saker och tänk.


Det är Linda som driver butiken och här blandas allt som har färg kort och gott. Spralliga tyger, kuddar, honung, godis, blommor, porslin och mycket , mycket mer.

Allt snyggt framskyltat på färg och i en kaosartad perfekt ordning. Strukturerat och bra med hela tiden nya saker att upptäcka.


För den som gillar att pyssla finns det tyger och band samt allt man kan tänka sig. Även Oddbirds "gör-det-själv" burkar finns för den som inte har full fantasi vad man skall hitta på.


Det är en butik man blir glad av att gå in i. Vill du besöka butiken så planera lite extra tid, det är lätt att bli kvar för att upptäcka allt i butiken.

Linda har även bloggen Sally Bazar.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Pethra sa…
En given favoritbutik! :)
Jag har varit där en gång, och jag älskar butiken! Linda som har butiken var helt underbar dessutom! Man måste gå in där om man har vägarna förbi, eller så får man helt enkelt se till att man har det.. Kram, trevlig helg!
Verkar vara en riktigt mysig butik :) Bra tips till nästa Gbg-resa!
Kram Vanja.
Helt makalös... jag har inte varit där. Ligger nu på min "måste göra"- lista!
Såg att du inte fanns med på min länklista så jag har lagt till dig nu!
Ha det gott!