Bloggträffen Stockholm gav mycket information och inspiration.


Under dessa dagar och mycket information, inspiration gått in i skallen. Spännade var att ta del av Stefan Nilssons trendföreläsning inför 2011.

Dessutom var vi först ut att få den vilket känns otroligt roligt. Jag återkommer till trenderna och hur de är uppbyggda under veckan. (Ni har den internationella trendspaningen till vänster i bloggen som jag skrev om tidare.)

Mycket spännade måste jag säga. Dessutom hade Frida Berglund på Trendenser föreläsningar om betydelsen av bloggandet och vilken påverkan vi har. Dessutom workshop mellan oss bloggare.


Vi har besökt företag och fått besök till gruppen. Vi har sett allt från glas, silver, färg och böcker vilket jag även det återkommer om i veckan.


Jon Eliasson har talat om sitt skapande av miljöer, sin design och sitt tänkande. Väldigt, väldigt intressant. Dessutom kul att se när man har en sådan passion som han har för sitt yrke. På bilden ovan sitter bloggare (från vänster) Livinglikelinda och Littlemissfixit , och lyssnar på Jon´s föredrag.

I veckan får du mera information och mer ingående rapport om vad jag sett och tagit del av, så håll ut!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Nanna sa…
Ska bli super intressant att se vad de föreläste om under veckan i din blogg!!!
Hej! Hittade din blogg....gillar kombinationen natur/stål...jag är ny i bloggvärlden men har en hel del idéer....titta gärna in. Skall själv till Köpenhamn över dagen(onsdag)för att spana.....gillar danskt/hage/fil de fer...
Jon är så otroligt inspirerande och duktig! Har varit på hans föredrag tidígare här uppe i norr.
Hej!
Kul att få träffa dig och alla andra fantastiska personer! Nu känner man sig riktigt laddad!
Hoppas resan hem gick bra :)
Kram Vanja!
Anonym sa…
Nudecelebritytheater. [url=http://massivearticles.info/celebrity-stolen-videos.html]massivearticles.info/celebrity-stolen-videos[/url]