Himla får fixa min jul i år.


Himla har mycket snyggt i sortimentet inför julen. Ja, jag vet att jag är tidigt ute men det börjar komma in jul sortiment lite här och var och det är bäst att vara ute i god tid så man får vad man vill ha.

Vi har ju flyttat till ny lägenhet, vilket innebär nya julsaker och annat mys. Himla´s produkter har jag fallit för totalt i år. En blandning av svensk tradition och "Fanny & Alexander" jul.


Dukar och andra textilier i julens färg, blandat med läckra kulor i silver. Snyggt att lägga på stora fat eller hänga upp i fönster och julgran.

Linnet finns med överallt, vilket känns bra. Textilhjärtan i rutigt och enfärgat funkar likabra till dukningen som att sätta på julklapparna och i granen.Jag vill absolut investera i pläden på bilden ovan och snygga löpare/duk samt några kuddar. Pläden är en riktig favorit och den tilltalar nog min norska sambo med tanke på mönstret.

Himla kommer få fixa min jul, de har den rätta känslan jag vill ha.

För din info, i bakgrunden ligger en kula i uppförstorat format så det är ingen "jätte kula". Den matchades in i kollaget för att ge dig lite extra jul känsla så här i höstrusket. ;-)

Bilder: Himla
Kollage: Henrick Eriksson

Kommentarer

Nanna sa…
Åh vilka snygga julsaker!!! De där ska jag hålla utkik efter!
Kan bara instämma!
Klassiskt och traditionellt... Inget lila julpynt här inte ;)

Kram SOfie
Annelie sa…
HIMLA fint! Hihi...