Det kom ett annorlunda paket från Flügger.


Idag hämtade jag ut ett paket på posten som kommit till mig. Riktigt spännade och när jag öppnade det brast jag ut i skratt. Det var ju ett hur roligt projekt som helst! Vilken uppfinningsrikedom säger jag bara!

Det var ett paket från Flügger färg som innehöll en fågelholk, penslar och färg. I holken ligger ett brev som där står;


" Du undrar nog säkert varför du just nu står och tittar på en fågelholk...

Vi har valt ut din blogg för att vi gillar ditt sätt att skriva om inredning, trädgård, färg och form. Därför har vi nu förenat alla dessa delar i ett unikt och roligt hobbyprojekt som vi tror kommer passa dig.

Med hjälp av iphone och Flüggers applikation Flügger färgguide har vi fångat de färger som gör din blogg unik. Det fungerar så att man tar ett kort på en färg man gillar, appen ger sedan exakt färgkod och det går att beställa hem färgprov direkt i telefonen. Vi tänkte att det kunde vara roligt att matcha fågelholken med din blogg."


Vilken kul grej! Jag ler fortfarande medan jag skriver detta med holken vid min sida.

Applikationen till din iphone hittar du  på http://itunes.apple.com/us/app/flugger-fargguide/id384067655?mt=8  och det bästa av allt är att det är gratis.

Man kan läsa mer på Flüggers hemsida, där de nu har en webshop där man kan beställa mindre provburkar direkt hem istället för att köpa stora burkar direkt. Smidigt som attans! Dessutom finns det riktigt bra "göra själv tips" för den som inte är van med att måla om och trixa hemma själv.Jag kommer att måla min egna holk och jag lovar att ni skall få se resultatet när jag är klar och den torkat. Sedan skall den hängas upp på landet i ett bra träd så man kan hjälpa fåglarna med boende.

Så uppföljning kommer...

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

DAHLARNA sa…
Underbart kul! Ser fram emot att få se det färdiga resultatet. Appen måste jag såklart direkt installera :-)! KRAMAR!!
Bull farmor sa…
Men va roligt....får jag gissa att den blir grön??? /Kram
Vad kul! Väldigt kreativ idé..... Förstår att du ler fortfarande...... :-)

Spännande att få se resultatet.... Men ska du inte hänga upp den hemma i stället?!

Kram Charlotte
Nämen vad häftigt! Ska bli kul att se det färdiga resultatet. :)
Det står mellan att hänga ut den till fåglarna ( vilka behöver den) eller sätta den i hallen som nyckelskåp, vilket vi behöver ett. Egoist eller omtänksam...klurigt det där.
Kul grej! Där kommer nog fåglarna att stormtrivas.
Jerpa sa…
Dela holken på mitten så har du löst två problem.
Men gud så roligt! Jag ser verkligen fram emot resultatet!
Stein sa…
Fuglekasse til hallen høres roligt ut, men etter det året vi har hatt, først med en iskald vinter og så en sådär sommer trenger kanskje fuglene all hjelp de kan få med å formere seg igjen.
Jeg stemmer for et tre på landet! ;-)
Ps: Jeg tror hålken blir hvit med mønster i svart eller en svak pastell? ;-)
Vilken rolig present och idé! Väntar med spänning på resultatet...