Bilder som drömmer mig tillbaka.


Under resan till Spanien så fotograferade Bella nyheten YAYA by MIKMAK. Jag gillar ljuset i hennes bilder och hur hon får fram en krispig känsla.

Min s.k.a semester blev ju bara i 2 dagar för en allergichock så det var skugga och lugn och ro som gällde. Dock jobbade Bella på med att fotografera för fullt. Många timmar och många bilder blev det och ett urval kan ni se här. Några fler hittar ni på MIKMAK´s hemsida.


Jag längtar verkligen tillbaka till värmen när jag ser dessa bilder. Det ruffa och rostiga mot sidenkuddarna verkligen speglar min semester i Los Alcázares. Underbara miljöer med en blandning av gammalt och nytt.


YAYA är formgiven av Karin Enberg och är ett organiskt mönster inspierad av afrikanska textilier och svensk kurbits. Med kärlek för hantverk och kvalitet.

Mönstret trycks i två moment och är handtryckta i Göteborg. Färgen är vattenlöslig pigmentfärg. Säljs via återförsäljare eller via MIKMAK´s hemsida för 499 kr st. Finns i 5 färger.

Jag längtar tillbaka till värmen, speciellt nu när löven gulnar.

Bilder: Bellah

Kommentarer

Fick nyhetsmailet idag och jag slogs av hur vackra bilder det var! Stämmer så bra ihop med bakgrunden! Snyggt!
Millas hem sa…
Underbara bilder! Ja, krispiga är ordet!!

Camilla