Bakom lås och bom.


Det kom inga inlägg här igår. Det var nämligen så att jag kände att denna lördagen skulle gå förbi utan min dator och utan cyberspace. Det bestämde jag spontant när jag vaknade igår. Datorn hamnade bakom lås och bom. Jag tittade inte ens på den.

Jag har nyligen bytt jobb ( drömjobbet för mig ), haft otroligt mycket att göra på mina andra två egna företag och dessutom med min blogg och kände igår att det var dags för en "time out".

Vad jag gjorde istället för att öppna min dator? Jag var med min sambo och hundarna hela dagen. Fullt fokus! Det är något jag kände att både jag och min skalle behövde. Det är så lätt att bara rusa iväg med allt som skall göras. Speciellt i dagens samhälle som går i en otrolig fart.

Jag kommer att ta fler sådan här spontana "time outs" i framtiden. Det är en fantastisk känsla mellan lyx och tabu... men varför? Det är ju mitt liv som jag själv bestämmer över om hur jag vill leva. Konstigt att man känner så.

Hur som rekomenderar jag det verkligen! Ha en skön söndag! / Henrick

Bild: Henrick Eriksson


Kommentarer

Bra Tänkt Henrick :)
Ha en fin Söndag
Håkan
Jag håller med - och tar själv time out i princip varje lördag. Denna veckan blev det fredag också, för jobbet tar så mycket plats just nu så kroppen behöver en extra dos av bara slappa.
Bull farmor sa…
Så viktigt att tänka på, att inte stressa på i den vanliga lunken!!! Mer time out åt folket!!!!!! Kram
Jerpa sa…
Vi hade också en helt datorfri dag förut i lägenheten. Nu när man bor i huset är det lättare.
Men du får hälsa familjen.
Håller med det gör jag varje helg, annars tappar jag mycket av glädjen i mitt jobb, det behövs fokus på annat och vila för hjärnan!