Vilken överraskning från familyliving!


Idag när jag kom hem låg det ett stort kuvert från Family Living i brevlådan. Och vilken överraskning det blev. Det var den senaste tidningen och två brickor från Sandberg., dessutom ett brev om att de läser min blogg. Riktigt kul tycker jag!


Brickorna med tapet mönstret " Myra" från Sandberg är ju så roliga med dessa olikfärgade myror på rad. Tänk om de kunde vara det i verkligeheten ;-)


Min första tanke var att "- Jag har ju ingen barnfamilj?!" Innan jag öppnade tidningen. Jag vill ge Family Living en stor eloge för att blanda design, inredning, inspiration och barnfamiljer under ett tak. Jag blev glatt överraskad. Helt klart en tidning för alla som gillar just design, inredning och inspiration.

I det här numret har också formgivare Lisa Bengtsson och Karin Mannerstål gjort var sitt dockhus med värsta designkänsla som sedan auktioneras ut på Tradera. Pengarna går till Rädda barnen. Ett snyggt sätt att blanda design och lek på ett snyggt sätt. 

Största överraskningen var verkligen att de följer min blogg på redaktionen. Jag uppskattar verkligen att höra det likaväl som jag uppskattar alla fantastiska läsare jag har. Det är ni som ger mig energi till att fortsätta mitt bloggande. Tack!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Monika sa…
Kul!
Jag sitter just å tittar på finfina bilder från Orust!
Ha det bäst
MOnika
Bull farmor sa…
Men var roligt för dig, och vilka läckra brickor!!!!! Kram
Samma till mig! Visst är det roligt med uppskattning... och från så oväntat håll också! Jag blev lika glad som dig!
Va kul.....då e vi ju iaf 5 som läser den nu då :)
Håkan
Anna sa…
Vilken härlig överraskning så här på en måndag :-) Family Living är en av mina favorittidningar och varje nummer har fått fortsätta landa i min brevlåda ända sedan tidningen startade. Trevlig läsning!