Sagaform på Formex.


Sagaform ställde ut hösten och vinterns nyheter i en stor och luftig monter mitt i B hallen. Vi var förbi dom under fredagens bloggträff och fick då en gudad tur med Johan Linde som är VDför Sagaform.På de anställdas tshirts stod det " Till dig från mig" vilket passar väldigt bra med Sagaform då de har ett otroligt stort gåvosortiment. Så länge jag haft koll på Sagaform har de alltid varit duktiga på förpackningar till sina produkter.

Lattemuggar med silikonlock är en sak som tilltalar mig. Speciellt ur miljösyfte. En sådan är ju mycket bättre att fylla på än att alltid kassera pappersmuggar som takeaway kaffet kommer i.


Ett nytt bildmanér presenterades också. Färg och kontraster i produktbilderna.


Just när det kommer till te så hade de en bra lösning. Burk med tegods och tekula i silikon. Burken kan användas till att förvara sitt te i likaväl som den funkar som presentbox.


Nyheten KEEP formgiven utan Lotta Odelius gillade jag skarpt. Retro mönster tillsammans med trä. Det ger en genuin och hållbar känsla. Burkarna finns i rektangulärt och runda.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Bra Formex-uppdateringar Henrik!
Thanks!
Anna sa…
Jag bara måste ha en grön teburk och mugg som gåva till mig själv ;-) Gillar deras gåvotänk massor och är ännu mer förtjust i Sagaform efter att ha fått träffa den inspirerande VD:n. /Anna
Brunkullan sa…
Saga Form har alltid så vackra produkter. Gillar muggarna med silikonlock!

Susanne