Jag lovade ju färg....
Denna helgen har vi bytt lägenhet och flyttat till större. Jag lovade ju att jag skulle släppa det svart/vita i hemmet och gå in för mera färg. Vi har flyttat in idag så det är inga klara bilder, det får jag återkomma med senare.

Jag tänkte visa lite åt vilket håll det går och att jag verkligen håller fast vid att mer färg skall in.

Soffan har fått färgglada kuddar från MIKMAK och soffbordet massor av Kivi lyktor från Iittala samt ljusstakar från Nordik.Sovrummet går i lite asiatiskt tillsammans med nordiska toner, såsom ljusblått, sand och ljusgrönt. Det blir klart i  närmsta dagarna, så då kommer bilder. Väggen skall målas i en mörkare grå för att få kontrasten mot glas, siden och andra blanka material.


Jag har alltid samlat på "droppformade" vaser från bl.a Strömbergshyttan, jag gillar hur färgen blir mörkare i botten, det ger ett stort utrymme för att göra färgkombinationer. Överkast från Indiska och kuddar MIKMAK.

Kommentarer

Bull farmor sa…
Men va fort det har gått för er att få ordning!!! Snyggt som tusan!! Kram
Här går det undan! Härligt! Ser fram emot fler bilder från ert färgglada hem. Själv plockar jag bort färg, och in med mer svart och vitt. Men visst är det roligt med förändring!
SNYYYYYGGT!!! Och bli-glad-av-inredning är mums!

Varma hälsningar, Helena, The Swenlgish Home
Johanna.B sa…
Kul med ny bostad. Ska bli kul att se bilder sen!

Kram
/Johanna
Jaaaa, vad fint med färg! Kuddarna är så härliga. Jag tycker verkligen om ditt lilla asiatiska stilleben med penslar och diverse burkar, det kommer jag nog hämta inspiration från. Själv drar jag fram och tillbaka alla mina målarprylar när jag ska måla. Att skapa ett fint stilleben av prylarna är ju mycket mer praktiskt!
Ser hur snyggt ut som helst... Kommer att bli jättebra. Färg är bra, fast ibland vill man bara ha det diskret. Jag är också inne i en ganska färgrik period också, men kombinerat med diskreta toner.... Annars tror jag man inte riktigt ser de enskilda färgerna..

Blir spännande att få se fler bilder...
Kram Charlotte
Jag gillar färgmixen av kuddarna i soffan, jättesnyggt! Ljusstakarna... Nordik? Har jag helt missat, får ta en sväng imorgon och se om de finns kvar!
Tjohooo... jag fick tag på två stycken svarta! Tack för tipset!