Himla höstkollektion 2010


Himla´s höstkollektion, inspirerad utan Nordisk mystik, kommer nu ut i butikerna. De som har haft ögonen med sig har sett delar redan på NK, Åhlens och givetvis Himlas egen "Concept store" i Sickla.

Jag tänkte visa er lite ur den nya katalogen som innehåller snygga produkter och lite inspiration.

Kollektionerna innehåller jordfärger som fått accenter utav skön djup lila, petrolium och pasteller. Det känns "Himla" rakt igenom och jag verkligen ser fram emot att få känna och klämma på produkterna.


Till sänghalmen finns bl.a "Sturehof" som du ser på bilden ovan. Det är en "Limited Edition" kollektion. Ruskigt snygga rutor i sköna färger, jag blev totalförälskad i den här serien direkt.

På Formex måste jag titta närmare på den. Känns som om det skulle vara perfekt i mitt sovrum med den färgskalan.


Himla living har ett stort utbud av kuddar, även här i jordnära toner, turkos, mörk lila och grönt, med blandningar av mönster och enfärgat.


Till badrummet finns liknande färgskalor som i de andra jag visat, men här kommer också randigt in från "Happy" serien. Fräscha toner som man kan "kitta" upp hela badrummet med, från golv till krokar.

Snyggt snyggt! Tror det blir något från den serien till nya lägenheten. Känns både maskulint samtidigt som det ger en mjuk och ren känsla.

Jag rekomenderar er att gå in och titta på hemsidan eller kolla in nya proukt katalogen, som dessutom är fotograferad uppe på Icehotel i Jukkasjärvi! Coolt!

Bilder: Skärmdump/press Himla

Kommentarer

Å fantastisk miljö de fotat allt i...... Antar att det är i jukkasjärvi och Ishotellet bilderna är tagna.....

Håller med dig om att höstens kollektion verkar ursnygg... Har bara sett dem i tidningar än så länge. Men det mönster som jag föll mest för (av det jag sett) är det mörkbrunfärgade med blommönster på. Påminner lite om Frank-mönster... Skulle passa perfekt till köksgardiner hos mig.... (har ett helt vitt kök).

Ha en fin helg!
Kram Charlotte
Vilken härlig inspiration! Gillar verkligen miljön de använt sig av.
Anonym sa…
Du snygging där,

Det var länge sedan jag tassade runt bland Dina dejligheter. Det skall jag ta igen nu och passar på att säga att Du skall ha en dejlig helg!

LAV

Agneta
Jättevackert! Så fina bilder från ishotellet. Jag har varit där när min svärmor fyllde år. Helt fantastiskt var det.