EvaSolo´s nya, snygga displayer och teserie.


Något jag fastnade för var Eva Solo´s glas displayer. Idag är det ju vanligt att man lägger fram saker som man vill visa upp, i stileben likaväl som på bordet.  Jag kom genast på massor av saker jag skulle vilja ha i en sådan.

Dessa är i glas och har en sockel med veckad plast i botten. På så sätt kan man ställa något både i vinkel eller sätta i en sak som har lite svårt att stå av sig själv.


De stod uppradade i montern på ett snyggt sätt med ett enormt utbud på olika display förslag, allt från flygplan, bilar, snäckor till första nappen.


En annan smart och snygg sak var deras nya teset. Te är ju fortfarande väldigt trendigt och det kan man ju se på utbudet både inom tesorter och produkter.

 Kannan har ett lock som är en dubbelsidig mugg ( så man inte bränner sig ) och dessutom ett litet lock för att ställa tepåsen på. Tepåsen, som också är en nyhet, är gjord utav rostfritt stål med en gummi botten för att man lätt skall kunna fylla på löste. Tråden är ersatt med en vajer som har en gummi "tag" som avslut.

Snyggt och bättre design än den vanliga "klot tången" som funnits i evigheter. Bra jobbat EvaSolo!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Snygg tesil! Den kan jag tänka mig...