Dagens fynd - syndigt billigt och snyggt.


Vi var förbi Nordik (igen!) och fyndade rejält i mina ögon.

Vi hittade bl.a en vas på 75% rabatt. Den kostar ordinarie 769:- så det blev ju rejält billigare. Den finns i två utföranden men vi valde den mer "bulliga" formen då den är lättare att plocka in i hemmet. Den fick hamna mitt på matbordet med Filippa K skålen och dödskallen från Orrefors.


Mönstret gillar jag riktigt mycket. En blandning mellan korsstygn och afrikanskt som det känns. Men kan lika gärna vara vad som helst. Hur som passar den in bra i köket.


Fynd nummer två var ett "S" i plåt. Det kostade bara 50 kr nu så det fick följa med hem till köket. Ett "S" undrar ni säkert nu, varför ett "S"? Ingen aning faktiskt. Mest var det nog för att jag inte ville ha en skarv på bokstaven. " S " som i snyggt kanske.


Måste ju visa min skylt som jag fick från min tid då jag jobbade på SOLO i Göteborg. Denna hängde då på vårat SOLO Café och när det lades ned så var jag framme direkt. Så nu får den se dagsljus efter 15 år i källaren.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Anna sa…
Vilka fina fynd du gjort! Mönstret på vasen är riktigt läckert och det är klart att S står för snyggt ;-) Trevlig helg!
bakformen sa…
En snygg vas till ett jättebra pris.

Hälsn. Pia
Roligt med sådana fynd! Vasen var verkligen korsstygns-afrikansk.