fredag 20 augusti 2010

Cult, Vintage, Cult.


Cult Design visade under Formex sin nya färg serie i vintage pasteller. Lätta färger som kombinerats med "stringhyllor" för att få en schysst retro look.

De rutiga pumparna med moasikkänsla är handmålade , färg för färg.


Till ljuslyktorna finns de kvadratiska "manchetterna" i matchande vintage pasteller.


En annan nyhet är också det kvadratiska krukorna med blommtryck. Inspirerat från tapeter. Snyggt och läckert grafiskt. Just att de är svartvita förstärker verkligen mönstret. Snygg kontrast med det gröna i växten.


Peppar och salt kvarnar visades också upp. Kvarnhuset sitter på toppen, vilket gör att man slipper få allt överskott på bordet.


För barnen finns också serien "minimonster" som innehåller bl.a napp burkar som har en fiffig idé om att man kan sätta in en napp i "gapet" på monstret.

Montern var ljus och vit med blandning utav träfiberplattor som ger liv. Ett helrätt material inom inredning just nu som användes utav många på mässa.

Bilder: Henrick Eriksson

7 kommentarer:

Bull farmor sa...

Oj oj oj ett minimoster borde vi ha till lilla Noah att lägga sina nappar i!!!!!!

Bull farmor sa...

Äsch minimonster skulle det vara!!!!

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Like!!! Cult är ju något av mina favvisar, och har massor av olika färger på lyktor och brickor. Nu vill jag ha en mosaikpumpflaska:)

Susanne

Anna sa...

Jag tycker att Cult har snyggare och roligare nyheter än på länge och jag gillar mitt nya set skarpt ;-) Trevlig helg! Kram Anna

Charlotte sa...

De där 'stringhylle'-faten från Cult och deras nya look på behållarna var ju riktigt fiiina..... Har tyckt att de varit ganska tråkiga länge... men nu får jag nog ändra mig.....

Alltså: vilken pysslarkille du är.... göra egna tvålar... Men det är ju hur bra som helst... Blir sugen att prova...

Ha en fin helg!
Kram Charlotte

DAHLARNA sa...

Kul att du skriver om Cult ;-)! Hoppas att du får en riktigt härlig helg! KRAMISAR!

Luna D Sign sa...

Åh, alla verkar ha varit på Formex...utom jag....
Tänkte få passa på att meddela att jag har en tävling på min blogg där du kan vinna en valfri Lunafigur. Kolla in om du har lust!
Kram Malin