Tusen tack Cecilia!


Vi var idag förbi en nyupptäckt bekanskap ute på landet. Jag var lite nyfiken på hur deras trädgård såg ut nu efter att de grävt ned ett reningsverk mitt i sina otroligt vackra blomsterrabatter.

Med mig hem fick jag en stor rejäl tuva med jätterams. En blomma jag upptäckte i botaniska när jag var där, se tidigare inlägg. Det var första gången jag såg den i "verkliga livet" och den är ju fantastisk.


På bilden ovan ser ni hur stor den var som jag fick med mig. Minstingen Ralph hjälper till med uppackningen ur kartongen.

Cecilia driver trädgårdsbloggen " Töllås trädgård " och för er som är intresserade utav att sticka så har hon en blogg om detta också, den hittar ni här.


Jag tycker det är så fantastisk kul att hitta en "bloggvän" som är så underbar och givmild. Cecilia har en underbar trädgård med många sorter jag själv skulle vilja ha. En riktig inspiration med andra ord.

Vi bor bara ett stenkast ifrån varandra , och det är ju otroligt att vi inte upptäckt varandra förut, under alla dessa år, då vi båda har ett enormt intresse för just trädgård.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Oj,,,,,,,,passa dig lite för den....den tar över det mesta :)
Men den e fin....
Håkan
Mycket vacker!!!

Må gott i sommaren
=)

Kram

Maliin
Kul med 'fådda' växter av vänner. Ramset är jättefint... och med vissa växter gör det ju inget ifall de tar över lite på sina ställen.....

Ha det gott!
/Charlotte
Victoria sa…
Vad kul, vår sommarstuga ligger i Töllås och jag har ju tillbringat varje sommar där sedan jag var nyfödd. Vilken fin trädgård som ligger i trakterna! Lycka att få besöka den och få en gåva där ifrån!

Bor då också där omkring alltså? Jag som hade fått för mig att du bodde ut mot Ellös.
Tant Grön sa…
Nämen hallå, tack för denna fina uppmärksamhet! Jag blir ju bara jätteglad för att få dela med mig av växter som ändå behöver delas eller flyttas. Här dök ni upp i rättan tid...
Hunden ser ju ut att vara riktigt intresserad också. En blivande medhjälpare kanske?
Jag har HYSTERISKT mycket att göra den här veckan- det är nästan som avkoppling attkomma till jobbet och logga in sig på datorn där-så jag såg inte detta snälla inlägg förrän nu. TACK igen!