Kaffe när det blir som roligast..


Kaffe är ju en av mina passioner i livet och många koppar per dag blir det.

Ett roligt kaffegods (kaffekopp och fat) med ett spel på fatet är ju dessutom något som verkligen förgyller kaffestunden. Det är den turkiske designern Erdem selek som gjort kaffespelet som heter "Oluk".


Kaffegodset ställdes ut på Imm Cologne Fair i Tyskland i år.

snyggt, lekfullt och framför allt funktionellt.

Bilder: Erdem Selek

Kommentarer

Ääälskar oväntade "knorrar" på bruksföremål. Heja Erdem Selek! För några år sedan bodde jag i Turkiet i ett år, och det finns mycket spännade att upptäcka där.

Din blick för lyckosamma kontraster är klockren, och de mjuk-runda formerna på betongäpplet bidrar ju till att det hårda och det mjuka gifter sig så himla läckert!

Jisses - inte hade jag kunnat ana vid första anblicken på den läckra skruvnärbilden att motiven bott i dig!!! Det låter verkligen som om du har haft ett tufft år och jag önskar dig allt gott inför korsett"avvänjningen" och läkningen av ryggen.

Ser fram emot färgexplosioner i nya lyan...för du delar väl med dig?!?! ;-D

Varmaste hälsningar, Helena, The Swenglish Home
DAHLARNA sa…
Läckert! Kanske något för barnen att fördriva tid på när man sitter på ett café & vill ha kvar barnen ett tag till vid bordet... Alla caféer borde ha sådana ;-)!
KRAMISAR!
dom sa…
fantastic idea!!for all the designers here, go and check www.vectorsforfree.com, found it with stumble, also like this page, fantastic conzept.

cheeers
Cattie sa…
Just nar man tror att allt har blivit uppfunnet redan... :-) jatterolig ide!
Anonym sa…
Beautiful work from a talented and dedicated designer and educator!
Jan Sandahl sa…
Kaffefatet med labyrinten höjde humöret kraftigt! Guld. :-)

/Jan