Jag tror att Photowall har det jag söker.


Vi har nu bestämt vad vi vill ha för stil i köket nu när vi flyttar. Björk, svart, aluminium och plexi. Till detta vill jag bara jobba med grönt. Det skall kännas krispigt och välkomnande att vara i köket, så vad är inte bättre än en fototapet?


Jag hittade dessa hos Photowall, så det kan luta åt att vi testar en sådan tapet. Frågorna är dock många för mig, är det lätt att sätta upp? Tjockleken? Övermålningsbar? Jag måste nog plugga på lite innan jag ger mig på en sådan tapet tror jag.

OM, vi köper en skall ni få följa med mig på en bloggresa genom hela uppsättningen av skogen.


Dessa som jag samlat ihop på bilder är mina favoriter även om den översta är klar favorit. Dom ligger i fallande ordning. Vad tycker du?


Lite djungel är ju inte fel till morgonkaffet, eller?


Hur som vare sig det blir en tapet eller inte så gillar jag att Photowall har ett sådant stort utbud i verkligen alla smaker. Här hittar du ett tidigare inlägg.

Bilder: Photowall.

Kommentarer

Fototapeter är fantastiska på vad de kan tillföra ett rum. Framförallt gillar jag känslan av att rummet blir större med hjälp av rätt sorts fototapet. Å så tycker jag ljuset i fotot är viktigt. Den översta är mest vital -håller med dig!

Upplever när jag hat tittat på fototapeter att det där med måttet på bilden oftast inte stämmer med den vägg man tänkt sig den på.... Hoppas att du lyckas bättre!

Spännande att se fortsättningen....

/Charlotte
Hej Henrick,
Jag har kikat in hos dig några gånger och tycker att du har en så härlig ton i din blogg, tillsammans med intressant information och snygga bilder - en vinnande kombination... ;-D

Jag håller med både dig och Charlotte här, den översta har ett härligt ljus i bilden som känns uppfriskande och uppiggande - kanske till hjälp för tidiga morgnar med morgonkaffet... ;-)

Jag önskar dig och er lycka till med flytt, val av fototapet och allt annat i den nya, samt tackar för en trevlig stund på din blogg.
Varma hälsningar, Helena, The Swenglish Home
Jag är den tredje som håller med, bambun är den härligaste bilden, jag kan riktigt höra hur den knakar i vinden!

Jag vet inte vilken typ av kvalitet Photowall har på sina tapeter, däremot vet jag att Mr Perswalls tapeter är relativt tjocka och av easy up kvalitet. Där kan du dessutom beställa en tapet enligt dina egna mått och bara betala för den storlek du önskar(299 kr/m2).

Titta gärna även in på Fotolia.com som är en bildbyrå. Du kan använda deras bilder genom att betala en slant och sedan ladda upp bilden till exempelvis Mr Perswall.

Lycka till, jag ser fram emot att följa med och se vad det blir!
Jerpa sa…
Är köket större än i 1:an? För är rummet inte tillräckligt stort så får man tapeten för nära och man får inte djupet på det sättet.

Har du bambutapetet kan du ju ställa en bambu brevid och få ett extra djup/3D så att det ser ut som det växer innåt också.
Bull farmor sa…
Skulle jag vilja sitta i den skogen ...man bara väntar på att trollen ska titta fram bakom en sten! Synd att jag inte kan ha den hemma i mitt vardagsrum!!!!Kram
Sofia sa…
Hej!
Älskar din blogg, din underbara känsla av stil och att du också har ett hus på Orust! :)

Jag röstar på bild nr 2
Gillar känslan av svensk urskog. Tror att den funkar riktigt bra året runt på ett annat sätt än nr 1.
..och jag tycker fyran..fast det är svårt att avgöra om man inte vet hur rummet den ska vara i ser ut. Blir intressant att höra om hur det blir, är rätt nyfiken på hur fototapet är att jobba med, men jag har inte haft någon lämplig plats att testa på ännu.
ha det skönt i sommaren!
Cattie sa…
Jag har alltid undrat om det inte skulle vara for mycket med en hel fotovagg, men i bilden pa koket ser den ju jattefin ut.

Jag gillar #2 bast, fast skulle ha rostat pa palmbilden om inte dom hade haft ett blad mitt i som liksom sticker en i ansiktet.

Lustigt sammantraffande forresten, jag skrev precis en post i lordags om "natur-tapeter" pa min andra blogg, Wall Decor Source
Unknown sa…
1a eller 2a ser välkommande ut, de 2 sista känns mer röriga.