Idag handlar det om dig...bara dig som läsare!


Ja idag handlar det bara om just dig och alla andra som läser min blogg. Totalt är det 146 länder som tittar in ibland. Ett otroligt antal nationaliteter med tanke på min lilla blogg. I Sverige är det från norr till söder ( och tvärt om). Vilket har gett mig många bloggvänner i cyberspace och även vänner i verkliga livet.

Jag brukar sitta i mina tankegångar och försöka hitta en profil på dig som läsare. Helt omöjligt!! Vilket också känns bra med tanke på att jag gärna vill ha en blandad publik och ett blandat innehåll på min blogg. Redan tidigt bestämde jag mig för att skriva ur mitt eget perspektiv och om de saker jag älskar.

Inredning, design och trädgård är något som intresserar många och att sedan kunna dela detta med många tycker jag är fantastiskt. Men nyfiken blir jag på vem du är.


Vad som ger mig näring, till att ständigt söka och vara på vakt för nya inlägg, är ni läsare. Kommentarer, hårda som mjuka, och alla dessa mail jag får om inredning, trädgård och bara synpunkter är helt underbart. Och mail kommer från Sverige, Norge, Israel, Korea, USA mfl. Jag uppskattar varje läsare lika mycket oavsett kommentarer eller inte, jag blir riktigt berörd utav att ni vill läsa vad jag skriver om.

Kan jag ge en liten del Aha-upplevelse, glädje, fundering eller inspiration känner jag att jag lyckats.

Jag tackar åter igen för att du, just du , läser min blogg.

Tack!

Bilder: Privata på släkten från badbryggan runt 1930.

Kommentarer

Malin sa…
hej Henrick, jag är rätt så ny på din sida har väl haft den som favorit i två månader ungf och det som är roligt är ju blandningen av gammalt och nytt. Shabby trädgård möter fancy citylgh osv. Gillar det mkt (sedan var det tack vare din blogg som jag träffade en annan favorit oxå nämligen Agneta /Wabi Sabi. Kram Malin
Ja, det är verkligen kul och spännande att få nya vänner genom bloggandet! Kul också att hitta nya bloggar man vill följa. Din är en sådan.... Kul att du har lite blandat innehåll, annars följer jag mest trädgårdsbloggar, men är intresserad av all sorts miljöskapande, inne som ute.....

Ha det bra!
/Charlotte
Hej Henrick
Din blogg e faktiskt riktigt trevlig......lite lättsam och lite blandat :)
Håkan
För er som undrar varför "bullfarmor" skrev "Fina mormor" är det för att det är min mormor på bilden.
Jag är som Charlotte trädgårdsmänniska , men din blogg ger inspiration på många plan och det är härligt!
Sophia
Hej Henrick! Jag gillar din blogg massor. Den innehåller allt som jag gillar och ger mig mycket inspiration.
Tack för att du delar med dig
Ingela
Tant Grön sa…
Å, tack för de vackra orden! Jag har haft fullt upp med släktbesök och inte varit inne och kollat runt på flera dagar, och oj, vad många nya inlägg jag hittar här hos dig! Du är verkligen aktiv. Säkert en anledning till att du har så många läsare-man hittar alltid något nytt på din sida. Och alltid något kul.

Dina släktingar är förresten hur tjusiga som helst!