Grattis, Grattis, Grattis!


Idag fyller min kära sambo 35 år, vilket jag vill ta tillfället i akt här på bloggen att fira.

Ikväll blir det en tur till Champagnebaren i Göteborg för att fira med god champagne och skönt sällskap utav vänner. Presenten är redan skänkt, det blev en intensiv kurs i yoga, vilket uppskattades mer än jag anade.

Jag hoppas på lite tårta idag, men min sambo äter inte det så vi får se om det kanske blir en muffins iallafall. Jag tyckte dessa muffins från Martha Stewart såg smarriga ut och vill du ge dig på att baka själv så hittar du receptet HÄR.

Grattis kära sambo och hoppas du får en fantastisk dag!

Kommentarer

DAHLARNA sa…
Grattis till sambon!! Trodde först att du hade friat :-)! Kramar till dig & hoppas att både champagne & muffins smakade mumma...
Bull farmor sa…
Hoppas ni får en underbar dag och kväll i Champagnebaren tillsammans med era vänner!!!! Present till sambon kommer när vi ses nästa vecka!!!!!! kram kram
Sofia sa…
Grattis sambo! Är det en intensiv kurs i yoga eller en intensivkurs? :P
Kram från Orustbo