Globen RETRO lampor i spotlight.


Retro trenden blomstrar och vi går mot höst. Jag har plockat ihop lite retro inspirerade lampor här nedan.

Vad kan inte vara mer passande att visa lite lampor ifrån Globen belysning. Min favorit är lampan är "SCOOP" på bilden ovan. Finns både i svart och vitt, love it!


Orange och rött i blandning med blå och brun. Här är min favorit bordslampan med orange skärm. Den heter "Kaxig" och finns i fler färger.


Metall och glas i snygga former. Jag gillar ju typen av lampa som ni ser uppe till vänster i bild. Metalltråd där man ser själva lampan. Skulle vilja ha två vita ovanför matbordet. Snyggt , snyggt.

Futuristiskt i glas nedan till höger, riktigt cool. Heter "ICE" och gjord utav handblåst glas.

Detta är bara en liten del utav deras sortiment, gå in på hemsidan för att se alla lampor. Priser kan jag tyvärr inte ge er på dessa, men för att hitta en återförsäljare så kolla in på hemsidan HÄR.

Bilder: Globen
Kollage: Henrick Eriksson

Kommentarer

VERKLIGEN FRÄCKA....GILLAR LAMPOR (PÅ HÖSTEN :)
HA EN FIN SOMMARDAG
Håkan
Dessa gillar jag också - förstås. En del av dem hittar man på www.houseofjammi.se, och vill man ha någon annan ur Globens sortiment så är det bara att skicka ett mail så kan jag beställa hem.
Håller med!!! Den var otroligt snyggt!

Ha det så gott!

Karin
Hej Henrick!

Kul att du visar upp en av mina favoriter i "Kaxig". Nytänkande, asymmetri och lika mycket möbel som lampa blir inget annat än lysande i rummet! (Förlåt ordvitsen..)

Ha en strålande vinter, och stort tack för en fantastisk blogg!

Vänligen,
Magnus på Uttaget.se - Återförsäljare av Globen