Färg fyndat i dagarna.


I dagarna så var jag och sambon på tur och letade efter en soffa till nya lägenheten, vilket slutade i att vi kom hem utan soffa men med andra inrednings accessoarer.

Vi var förbi Nordik och de hade full rea i buiken. Jag handlar i stort sett aldrig på rea, då man hela tiden eftersträvar att hitta nyheter, men den här gången blev det ett undantag.


Vi köpte tre stycken ljusstakar i äppelgrönt, vitt och knallgult samt en flätad korg i cerise. Nej, jag har inte fått solsting och köpt färg. ( jag har ju bara svart vitt annars)

Vi kommer snart att flytta till vår nya lägenhet och med det skall hela mitt svart vit tänkande raderas.

Det kommer bygga på starka färger i kombination med vintage pasteller. Möbler kommer vi att köpa loppis och begagnat för att försöka återvinna så mycket vi kan, dock blev det ett litet undantag med accessoarerna.

En del utav de andra sakerna som vi fixat redan är byrån som blev ommålad och dockorna.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Härligt med färg! Nordik kanske är en liten pärla men det ligger på andra sidan stan för mig - en gång har jag varit där. Gillade deras details.

Sommar är lika med färg för mig. Njut av färg!
HIHI.....SÅ BLIR DET IBLAND........Men de var jättefina.härliga färger......
Ha en bra varm dag :)
Håkan
Annelie sa…
Jamen Henrick, det är ju smart med en sådan bas som du har och lägga till färg med assesoarerna. Då kan man ändra efter årstid och tycke jättelätt.

Jag handlar alltid på rea, fast här hamnar nästan allt på rea fortare än kvickt. Och ljusstakar kan man aldrig få för många av.

De där stakarna är precis i min smak. Det är mina vårfärger och jag är helsåld på dem när mars månad kommer. Stora fat med Granny Smith äpplen, gröna dukar, handdukar, servetter, ljus... det är vad jag har för att skynda på våren.
Tant Grön sa…
Tjohej Henrick! Om du är i krokarna nu i helgen och fortfarande vill ha jätterams, så finns det en stor rugge till avhämtning på Töllås.
Den är uppgrävd och klar, så det är bara att lasta in i någon sorts fordon.
Vi är hemma i stort sett hela tiden. Om vi inte är det så ligger den längs bergskanten på norrsidan av huset tillsammans med ett gäng uppgrävda buskar.

Ha en ypperlig helg!/Cecilia
Här är alltid så kul att titta in, inspirerande och överraskande!
anne-g sa…
hej
har du fundet handtag til din byron, ellers kunne det være fint med læderhandtag!